Участь у обласному етапі Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв

Із метою виховання громадської відповідальності за стан довкілля, розвитку  почуття любові до природи та прагнення до постійного спілкування з нею, формування екологічної культури та свідомості на базі Вінницької обласної станції юних натуралістів у межах тижня екології та охорони природи відбувся  обласний етап Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв.

14 листопада юні лісівники школи у складі: Бондар Софії (2В клас), Карпенка Артема (2В клас), Поліщука Олександра (10 клас), Луценко Юлії (11 клас), Сіньковської Віталіни (11 клас) та керівника Мигидюк Галини Юріївни вчителя біології,  координатора шкільного лісництва «Паросток» презентували роботу учнівського лісництва, співпрацю з ДП «Гайсинський лісгосп».

А Кандала Юлія (11клас) представила науково-дослідницьку роботу з теми: « Інтродукція деревних порід модрини європейської».

За підсумками обласного етапу Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв учнівське лісництво нашої школи «Паросток» вибороло ІІ місце.

Дякуємо за допомогу та співпрацю  Лащенку Миколі Миколайовичу -директору  ДП «Гайсинський лісгосп» та Юрченко Оксані Петрівні – інженеру лісових культур ДП «Гайсинський лісгосп»

Posted in Новини.