Районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької
військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”)

З метою формування громадянина-патріота, захисника України, виховання в учнівської молоді патріотизму, любові до України, поваги до народних звичаїв, традицій, національних цінностей українського народу, формування здорового способу життя та зміцнення духовного і фізичного здоров’я школярів 26 квітня 2018 року відбувся районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”), який проходив на базі НВК: Гайсинська СЗШ-інтернат-І-ІІІ ст.-гімназія.

Урочистою ходою із прапорами роїв розпочалася церемонія відкриття, яка відбулася в Парку пам’яті і слави Героїв-учасників антитерористичної операції на Сході України.

21 рій (190 учасників) змагався у спортивній, туристичній і театральній майстерності. “Джури” влучно стріляли, надавали медичну допомогу та проходили справжню смугу перешкод.

Рій нашої школи «Гайсинські соколи» у складі: Сіньковської В. (10 клас), Копильського М. (9-Б), Гута В. (9-Б), Молодова В. (10 клас), Коваленка А. (10 клас), Андріяшина А. (10 клас), Сидорчук Д. (10 клас), Гаврилюк І. (10 клас), Поліщука О. (9-А) достойно пройшов випробування у видах «Впоряд», «Смуга перешкод», «Перетягування линви», «Стрільба», «Рятівник», «Відун», «Ватра».

Старшокласники виявили неабиякі здібності і показали свою готовність до захисту України.

Рій виборов почесне ІІ місце.

Posted in Новини.