Нові вершини у геометричній творчості учнів нашої школи

16 лютого 2019 року в Вінницькому державному педагогічному університеті імені Михайла Коцюбинського відбулась Олімпіада геометричної творчості імені В’ячеслава Андрійовича Ясінського.

В заочному етапі Конференції-олімпіади геометричної творчості імені В. А. Ясінського взяли участь 252 учні та 41 вчитель із 9 областей України та з 14 районів Вінницької області. В очному етапі Конференції-олімпіади взяли участь 250 учнів та 34 вчителів із 7 областей України та 12 районів Вінницької області, у тому числі, 129 учнів із спеціалізованих закладів освіти.

Вперше в цьому році і учні нашої школи стали учасниками цього заходу.

Учні 9-А класу Костенко Роман та Іванова Ліліана представили на розсуд журі свою дослідницьку роботу на тему «Кубик Рубік: гра і математика (використання моделі кубика  Рубіка при розв’язування олімпіадних задач з геометрії)». Серед 18 учасників у конкурсі творчих робіт з геометрії учні нашої школи посіли ІІІ місце. Члени журі відзначили оригінальність вибраної теми та вдало вибраний формат захисту роботи.

Щиро вітаємо Ліліану та Романа  з перемогою. Бажаємо їм та іншим залюбленим у геометрію учням нашої школи наснаги,  нових звершень та перемог!!!!

Posted in Новини.