Міжнародний фестиваль «Kids Opera Fest»

Незабутні враження отримали школярі під час  Міжнародного фестивалю «Kids Opera Fest», який відкрився 4 червня у місті  Тульчин на території парку палацу Потоцьких . Цьогоріч феєрія триває 6 днів.

Учні 1- 8 класів закладу освіти (  вчитель іноземної мови – Михайлюк Вікторія Володимирівна, вчитель української мови та літератури Хлевна Олена Яківна)  мали нагоду 4 червня  побувати на відкритті фестивального містечка, переглянути оперу « Король Дроздобород» за мотивами однойменної казки братів Грімм  у виконанні Київського муніципального академічного театру опери та балету для дітей та юнацтва.

А 5 червня учні 7-А класу ( класний керівник Тихонюк Валентина Володимирівна, вчитель образотворчого мистецтва Гулій Анна Вікторівна)

відвідали дитячий майданчик,  слухали чудові джазові мелодії, переглянули яскравий мюзикл « Пригоди Гекельберрі Фінна», за мотивами твору Марка Твена.

Діти фотографувались біля різних локацій, долучились до майстер – класів,   дізнались багато нового та цікавого.

Школярі відчули себе справжніми мандрівниками та разом із героями, з якими зростало не одне покоління, поринули у казкові пригоди.

А ще, зрозуміли, що ніколи не варто втрачати сили та вірити у добро і справедливість.

Діти, педагоги, батьки  щиро вдячні організаторам свята та керівництву військової частини, які посприяли у поїздці на головну подію року Вінниччини «Kids Opera Fest– 2019».

Posted in Новини.