Лінійка, присвячена випуску 9-го класу «Школа залишається в серці назавжди»

Чарівний день, лінійка святково сяє,
Зібрались  на ній друзі і батьки.
Дев’ятикласників вся школа проводжає,
Вони – іменинники, випускники.

8 червня у нашій школі відбулась лінійка, присвячена випуску учнів 9-х класів «Школа залишається в серці назавжди» (класні керівники Мигидюк Г. Ю., Підкоморна Г. В.). На святі були присутні гості, вчителі та батьки.

Із вітальним словом звернулась директор школи Сташко Інна Василівна, заступник директора з навчальної роботи Костенко Ольга Віталіївна зачитала наказ по загальноосвітній школі І-ІІІ ст. № 4 про випуск учнів школи другого ступеня.

Дев’ятикласникам вручили свідоцтва про базову середню загальну освіту, а заступник директора з виховної роботи Хлевна Олена Яківна – грамоти за активну участь у громадському житті школи.

Привітали дітей  та сказали їм напутнє слово батьки – Паламаренко  Валентина Володимирівна та Паламаренко Ігор Володимирович, Копильська Ольга Володимирівна та Чикалюк Віталій Михайлович.

Ведучими урочистої лінійки були учні 10 класу Шуригіна К. та Загорянський Д.

Випускники щиро подякували своїм наставникам та батькам, а Дубковська В. (9-А клас) подарувала чудову пісню «Батько і мати».

Особливою родзинкою святкової лінійки став танцювальний сюрприз від випускників. Дев’ятикласники  закружляли з батьками у ніжному вальсі.

В народі є прислів’я, що  велика дорога починається з  першого кроку. Нехай же ваш перший крок буде вдалий, щасливий.

Ідіть красиві, сильні, юні, гожі,
Ідіть в життя, що сповнене чудес.
Ідіть і хай Господь вам допоможе
І мамина молитва до небес.

Posted in Новини.