Прощавай, чарівне літо, добридень, шкільна родино! День знань 2019

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=pin9YTlKgw8[/embedyt]

Світле свято! Чудове свято!
Закликає до книжки нас,
Щоб училися всі завзято
Й розумнішали кожен час!
У добрий час, у легку годину
Ідіть сміливо у Країну Знань!
Уся шкільна дорога родина
У рідну школу йде без вагань

День Знань – це хвилююче і особливе свято, зустріч із вчителями і однокласниками, радість спілкування і навчання, а ще передчуття нового і невідомого. Це яскраве  свято для учнів, вчителів, батьків, адже на урочистості прийшли цілими родинами.

Першого вересня 2019 року розпочався новий відлік часу для 64 першокласників. У країну знань їх повели перші вчителі  Шевчук Т. М. та Костина Н. Г. 

Однак, тепер наша країна переживає непрості часи. На східних рубежах держави триває війна. Тож хвилиною мовчання вшанували пам’ять синів, які віддали своє життя за Україну. 

На урочистості з нагоди Дня Знань до закладу освіти завітали гості: Боровий Г. І. – голова районної ради, Гук А. І. – міський голова, Шрамко В. М. – начальник управління освіти фізичної культури і спорту, Юрченко О.П. – інженер лісових культур ДП «Гайсинський лісгосп», ветерани педагогічної ниви, батьки. 

Шкільну родину щиро привітала директор школи Сташко І.В. 

А пісню подарувала Яхно А.Ю. – матір першокласника. 

Замріяні, врівноважені  та креативні одинадцятикласники  запропонували флешмоб наймолодшим учасникам шкільного дійства та на згадку про свято вручили кульки-позитивчики. 

Першокласники запевнили, що будуть старанними,чемними,слухняними,і що їхні імена обов`язково будуть вписані до історії рідної школи.

Для усіх присутніх гучно пролунав перший дзвоник у виконанні сестрички – учениці першого класу  Наталі Блажко та її братика – учня 11-класу Олександра Блажка.

Дзвени, мій дзвонику і весело співай,
Щасливо, срібно, радісно, дитинно,
І про уроки всім нам сповіщай
У добрий час, моя шкільна родино!

Posted in Новини.