Герої, дякуємо Вам!

23 травня в Україні відзначають День героїв.

Щорічне свято День героїв було запроваджене на честь всіх захисниць та захисників України, які протягом багатьох століть боролися за її незалежність,  територіальну цілісність і продовжують робити це нині.

Особливо важливим воно стало після початку російсько-української війни, коли нові герої боронять рідну Батьківщину. День Героїв – це свято величі духу українських вояків, борців за волю України і є символом незборимості Української Нації.

Ми даруємо щиру вдячність і шану тим, хто без вагань поклав своє щире синівське серце до ніг Матері-України, чий героїчний чин став прикладом для майбутніх поколінь.

Сьогодні цей день присвячений і кожному з нас. Хтось боронить свою землю від російських окупантів, які зазіхнули на незалежність України. Хтось допомагає сусідам, працює на благо Батьківщини, засіває поля чи займається волонтерством. Герої і ті, хто захистив майбутнє України, наших дітей, та вивіз їх до інших країн, поки йде війна. Вітаємо всіх нас, браття та сестри, українці та україночки, з Днем героїв! Слава Україні!

Переглянути відео

Posted in Новини.