Золота та срібна гордість навчального закладу

25 червня 2024 року у Гайсинській громаді відбулися урочистості з нагоди вручення випускникам закладів загальної середньої освіти Гайсинської міської ради золотих і срібних медалей.

Із найщирішими словами вітання до юної еліти Гайсинщини звернулися голова Гайсинської міської ради Гук Анатолій Ілліч і начальник відділу освіти Шрамко Валентина Миколаївна, які вручили медалі, грошові винагороди від міського голови, подяки батькам медалістів.

Серед   нагороджених  семеро випускників закладу освіти.

Щиро вітаємо із отриманням золотої медалі « За високі досягнення у навчанні»  Дар’ю Колосовську,  Юлію Мосійчук, Вікторію Островську, Володимира Каранюка.

 Срібні медалі  отримали:  Аліна Наконечна, Максим Ковальський, Вікторія Топалова .

Теплі та зворушливі слова побажань, батьківські настанови адресувала нагородженим мама випускниці закладу освіти Ірина Михайлівна Мосійчук.

Присутні насолоджувалися пісенними дарунками від сімейного дуету нашого закладу освіти Дар’ї та Світлани Миколаївни Колосовських і дитячого дуету у складі Дар’ї Колосовської та Юлії Гарматюк.

Традиційно випускники поклали квіти до Меморіалу загиблим героям та вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання. Аби віддати шану героям-землякам учасники заходу розвішали символічні ліхтарики на знак Перемоги світла над темрявою.

Бажаємо подальших успіхів і нових життєвих перемог!

 

Posted in Новини.