Анакле Летісьє відкриває нові горизонти школярам

Весна у нашій школі розпочалася з візиту Анакле Летісьє – директора коледжу, учителя англійської та німецької мови з містечка Ваттен, що на півночі Франції.

Мета його візиту – відкрити нові горизонти французьким учням для зв’язку з українськими ровесниками. Спочатку Анакле запропонував написати листи для встановлення контактів через мережу Інтернет. А в перспективі він бачить обмін учнями для навчання у наших країнах.

Впродовж перебування у навчальному закладі Анакле провів уроки французької мови у 5,8,9 класах; вболівав за юних артистів на районному конкурсі «Проліски надії»; познайомився із національним одягом українців у день вишиванки; дав консультації Луценко Ю. (10 клас) – переможцю ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з французької мови та ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт МАН.

06.03 відбулося засідання круглого столу на тему: «Перспективи співпраці коледжу та школи», на якому були присутні вчителі-учасники ініціативної групи по організації співпраці.

Анакле Летісьє повернувся до Франції з масою вражень та нових ідей.

Posted in Новини.

Залишити відповідь