ІV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з французької мови

Упродовж 5 днів (з 25 по 30 березня) місто Львів стало місцем фінальних випробувань для найкращих знавців французької та німецької мови навчальних закладів України.

Серед учасників фінальних випробувань знавців французької та німецької мови навчальних закладів України і учениця 10 класу нашої школи Луценко Юлія – переможець ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з французької мови.

Із вітальним словом до учасників-фіналістів конкурсу звернулися представники: ЛНУ ім. І.Франка факультету іноземних мов, департаменту освіти, науки та молоді Львівської облдержадміністрації (Мандзій Любомира Степанівна), посольства Франції в Україні.

У ІV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з французької та німецької  мови брали участь учні 9-11 класів загальною кількістю 210 осіб із 24 областей України та м. Києва. Олімпіада проходила в 3 тури: І тур – аудіювання і читання, ІІ тур – творча робота, ІІІ тур – усне мовлення.

Учні, які брали участь у конкурсних уроках, були налаштовані на активну співпрацю та показали високий рівень володіння іноземними мовами.

Для учасників учнівської олімпіади були організовані екскурсії  музеями Львова та самим містом,  учні мали змогу насолодитися оперою «Тривіата» у Львівському Національному Академічному театрі опери та балету.

Posted in Новини.