Шкільна бібліотека – центр розвитку дитини

Впродовж  жовтня у навчальному закладі пройшов місячник шкільної бібліотеки під гаслом «Шкільна бібліотека – центр розвитку дитини».

Учні брали активну участь у різноманітних тематичних заходах.

Місячник розпочався із Дня відкритих дверей «Шкільна бібліотека запрошує усіх», який було організовано бібліотекарем Тарнавською Тетяною Василівною.

Першокласники подорожували у дивовижну книжкову країну, потім учні ознайомилися із правилами поведінки у бібліотеці, правилами поводження із книгами, а другокласники  дізналися про історію виникнення книги.

Проведено бібліотечні уроки : «Диво, ім’я якому – книга», «Книга вчить,як на світі жить!», «Дотик до філософії серця В.В. Сухомлинського» (до сторіччя від Дня народження В.О. Сухомлинського).

Не залишилася без уваги і бібліотечні виставки «Україна козацька», «Новинки бібліотеки», « Пізнаємо світ серцем і розумом».

Заходи, які відбулися у школі впродовж місячника шкільних бібліотек, виправдали сподівання.   Діти мали можливість познайомитися з новинками літератури, розширити та закріпити свої знання про історію рідного краю, України, усвідомити роль книги в житті людини.

 

Posted in Новини.