У нашій рідній Україні – ми всі український народ

26 квітня  у сонячний весняний світлий день  лідери учнівського парламенту, джури рою «Гайсинські соколи», старшокласники закладу  зібрались на засідання круглого столу  «У нашій рідній Україні – ми всі український народ».  На зустріч завітала  Менюк Людмила Анатоліївна   – учасник АТО (ООС), начальник БТС 24 окремого штурмового батальйону «Айдар», співзасновник громадської організації солдатських матерів «Мальва».

Людмила Анатоліївна розповіла про події на Сході України, героїзм бійців, військове братство, фронтові будні; відповідала на запитання учнів, наголосила на важливості загальнолюдських цінностей: любові до ближнього, увазі, доброті, співчутті, здатності на самопожертву.

Учасниця АТО( ООС) поділилася зі  старшокласниками думками  про те, як  листи, які надходять від дітей,  стають своєрідним оберегом на фронті для наших захисників.

Присутні  щиро подякували за зустріч, надіслали вітання із Великодніми святами.

Помічники волонтерів передали у зону АТО прапор України, на якому школярі писали теплі слова на фронт. На завершення зустрічі Людмила Менюк сказала, що приємно провідувати друзів, ділитися досвідом свого життя.

Posted in Новини.