Урочистості з нагоди відзначення Дня працівників освіти

4 жовтня у залі районної державної адміністрації відбулися урочисті заходи з нагоди Дня працівників освіти. Слова вітання прозвучали від голови районної ради Борового Григорія Івановича, начальника управління освіти, фізичної культури та спорту Шрамко Валентини Миколаївни, голови районної організації профспілки працівників освіти Оріховської Валентини Іванівни та начальника відділу культури та туризму Ричкова Миколи Леонідовича.

Педагогічний колектив закладу нагороджено грамотою Гайсинської районної державної адміністрації та Гайсинської районної ради за вагомий внесок у справу реалізації державної політики в галузі освіти, фахову майстерність, забезпечення високого рівня результативності випускників у зовнішньому незалежному оцінюванні 2019 року та вручено сертифікат на отримання інтерактивного комплексу.

Нагороди управління освіти, фізичної культури та спорту Гайсинської районної державної адміністрації за сумлінну та творчу працю, значний внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління, високий рівень професійної майстерності, вагомий внесок у розвиток освіти Гайсинщини та з нагоди Дня працівників освіти отримали

1.Сташко Інна Василівна – директор навчального закладу;

2. Костенко Ольга Віталіївна – заступник директора з навчальної роботи;

3. Михайлюк Анна Володимирівна – вчитель іноземної мови;

4. Подчос Вадим Олександрович – вчитель фізичної культури та Захисту Вітчизни;

5. Ільчик Віра Костянтинівна – вчитель біології;

6. Грабова Ганна Сергіївна – вчитель права та історії України;

7. Мигидюк Галина Юріївна – вчитель біології та основ безпеки життєдіяльності;

8. Немировська Наталія Вікторівна – вчитель української мови та літератури;

9. Бладика Оксана Омелянівна – вчитель української мови та літератури;

10. Хворостяна Вікторія Василівна – вчитель хімії;

11. Плахотнюк Анастасія Олександрівна – психолог школи

Із нагоди свята освітян колектив закладу привітали працівники Районного будинку культури, ДП “Гайсинський лісгосп”, колектив Центральної бібліотеки, воїни в / ч А0707 та випускники школи.

Нехай завжди панує тепло, радість та затишок у Ваших родинах, здійснюються найзаповітніші мрії, а на довгих стежинах життя нехай супроводжує віра й наснага, повага і любов Ваших вихованців.

Posted in Новини.