Таємнича ніч Святого Миколая

Чи у місті чи в селі, мчаться сані у горі.
Миколай летить до дітей.
У кожній оселі чекають гостей.

19 грудня у в Україні святкують День Святого Миколая. Дітвора дуже любить отримувати подарунки в цей день, адже оживає диво і можна поринути у справжню казку.

У школі відбулося театралізоване дійство «Таємнича ніч Святого Миколая » для учнів 1-4 класів  та дошкільнят ДУ №4 «Зірочка»,  ДУ №2 «Дзвіночок», яке підготувала педагог – організатор Данчук Наталія Михайлівна.

На свято завітали гості: Святий Миколай (Букатар Ігор 10-А клас), ангели (Голдиш Карина 7-Б клас, Галузинська Катерина 5- А клас), лісоруб ( Степовий Максим  5-А клас), королева зима ( Ковч Юлія 10-А), донечки – сніжинки (Ковтун Олександра 3- А клас та Ковальська Анастасія 5-Б клас ), дітвора ( Скакун Нікіта 6-А клас, Мосійчук Юлія 7-А клас, Вітинська Владислава 6-А клас, Сидорчук Валерія 5-А клас), астрологи ( Козаченко Оля  та Топалова Вікторія 7-Б клас), чортинята ( Паламаренко Владислав 5-Б клас, Данчук Максим 7-Б клас, Климик Ольга 7-Б клас), помічниці (Чикалюк Тетяна та Гремпель Маргарита 7-Б клас).

У житті все починається з малого, з зернинки – хліб, з промінчика зоря. І ваші маленькі, добрі вчинки стануть  гарними ділами у майбутньому.

Зі святом! Бажаємо усім у житті знайти світлий шлях до успіху і мрій. .У серці нехай панує віра та надія. Добра та здійснення найзаповітніших планів.

Учні початкових класів отримали солодкі подарунки від депутата Верховної Ради України Миколи Івановича Кучера

Людина починається з добра,
З уміння співчувати, захистити.
Це зрозуміти всім давно пора,
Бо ми прийшли у світ добро творити…

Posted in Новини.