Стартував 2020/2021 навчальний рік

 Перший тиждень навчання 2020-2021 н.р. завершився.

Відповідно до рекомендацій МОЗ України і ВООЗ, під час освітнього процесу у школі  створені умови для навчання дітей та роботи працівників із дотриманням принципів соціального дистанціювання і правил гігієни, з використанням засобів індивідуального захисту.

До початку навчального року заклад освіти був забезпечений дезінфікуючими та миючими засобами, засобами індивідуального захисту.

У школі обладнані місця для обробки рук та збору використаних масок і рукавичок, створені умови для соціального дистанціювання та уникнення скупчень.

Головне – безпека! Роз’яснювальна інформація щодо коронавірусної хвороби (COVID-19) розміщена на інформаційних стендах, на сайті школи.

Колектив школи приєднався до інформаційної кампанії « Школо, ми готові!», мета якої простими словами розказати про правила та умови навчання в період пандемії,які допоможуть зберегти здоров’я. Щодня під час першого уроку учителі здійснюють опитування учнів щодо їхнього самопочуття.

У школі відкриті кілька входів до будівлі, змінено розклад дзвінків, зроблена розмітка на підлозі для організованого руху коридорами, за сприятливих погодніх умов проводяться уроки  В.Сухомлинського на природі.

Із  метою створення безпечних умов організації освітнього процесу у навчальному закладі розроблені алгоритми дій у разі виявлення ознак гострого респіраторного захворювання. Наявне приміщення для тимчасової ізоляції осіб з ознаками гострого респіраторного захворювання.

Медична сестра Семенова Ольга Григорівна щоденно проводить моніторинг стану здоров’я працівників шляхом проведення термометрії. Під час першого уроку учителі здійснюють опитування учнів  щодо їхнього самопочуття.

Харчування школярів організоване за гнучкими графіками відповідно до чинних рекомендацій.

Класні керівники  підтримують контакт із батьками учнів  для з’ясування стану здоров’я дітей.

До  приміщення школи обмежено доступ сторонніх осіб.

Новий навчальний 2020-2021 рік зробив перші кроки. Бажаємо усім міцного здоров’я, наснаги та позитиву!

Posted in Новини.