Семінар фахівців психологічної служби

Відповідно до плану роботи відділу освіти на І квартал 20 лютого 2020 року на базі навчального  закладу відбувся семінар-практикум фахівців психологічної служби району на тему: «Протидія конфлікту в освітньому закладі».

Учасників семінару зустріли адміністрація та педагогічні працівники освітнього закладу, розповіли про здобутки та творчі плани.

 

Практичний психолог школи  Плахотнюк Анастасія Олександрівна провела з учнями 7 класу заняття «Протидія булінгу в дитячому середовищі», у ході якого діти ознайомилися зі способами попередження конфліктів; оволоділи навичками спілкування і соціальної взаємодії; дізналися як раціонально і послідовно діяти в конфліктних ситуаціях.

Із метою підвищення фахової компетенції щодо використання сучасних підходів до роботи з педагогами практичний психолог школи провела тренінг «Конфлікт – це норма життя» з учасниками семінару.

У ході тренінгу Анастасія Олександрівна продемонструвала фахівцям психологічної служби, які виступали у ролі педагогів, наскільки важливим є: вміти позитивно впливати на опонентів, краще контролювати власні дії під час конфлікту, знаходити конструктивні вирішення у конфліктних ситуаціях.

Методист психологічної служби Крук Л.П. запропонувала всім присутнім обмінятися думками, підвела підсумки проведеного заходу і провела нарадчу частину.

Posted in Новини.