Семінар учителів фізичної культури

28 лютого 2020 року на базі навчального закладу  відбувся семінар учителів фізичної культури.

Розпочала роботу семінару директор школи Сташко Інна Василівна, яка у своєму виступі ознайомила гостей з історією та сьогоденням школи, з організацією роботи кафедри учителів фізичної культури.

Далі учасники семінару переглянули урок фізичної культури в 3 класі учителя-методиста Стародуб Оксани Василівни. У властивій їй доброзичливій та водночас вимогливій манері Оксана Василівна провела ігровий урок з елементами туризму, під час якого всі діти активно працювали, отримуючи величезне задоволення від виконання уміло підібраних учителем вправ та азартно змагаючись в іграх та естафетах, паралельно виконуючи ще й математичні завдання.

Після цього був проведений  майстер-клас по модулю «Туризм» з учасниками семінару. Тут учителі не тільки переглянули показові забіги старшокласників на туристській смузі перешкод, але й отримали можливість випробувати свої сили в цьому цікавому виді змагань туристів, який також є окремим етапом військово-спортивної гри «Сокіл» («Джура»).

На завершення семінару методист РМК Ю.М. Охріменко підвів підсумки та ознайомив учителів з завданнями, які стоятимуть перед ними в весняно-літній період.

 

Posted in Новини.