Свято Олімпійського прапора

Із метою розвитку  олімпійського руху в Україні, сприяння виховання почуття патріотизму та гордості за свою державу   у навчальному закладі  проведено церемонію

« Свято Олімпійського прапора», яке підготували вчителі фізичної культури Стародуб Оксана Василівна, Каретіна Ганна Олександрівна та Подчос Вадим Олександрович.

Символом Олімпійських ігор  є 5  переплетених кілець, що символізують  толерантність і дружбу  між усіма, хто бере участь в Олімпійських іграх із п’яти континентів нашої планети.

Юні спортсмени школи брали участь у різноманітних спортивних заходах :

« Веселі старти» ( учні 2-3 класів),  « Спортивний марафон» ( 9-11 класи),  змагання із баскетболу й волейболу, конкурсі малюнків  «Здоровий я, здорові друзі, здорові всі в моїй окрузі», спортивних хвилинках та вікторинах

« Олімпійські ігри» , « Олімпійський рух в Україні».

Школярі отримали нові знання, перевірили власні сили , дізналися про те, скільки необхідно докласти сил, щоб отримати довгоочікувану перемогу.

Пам’ятайте, у кожного є своя олімпійська висота, і щоб її досягти потрібно мати велике бажання, віру у свої сили і щоденно докладати зусиль для здійснення своєї мрії.

Posted in Новини.