Поїздка до Київського національного університету культури і мистецтв

23 листопада одинадцятикласники  Степанишена Юлія, Тарнапольський Євгеній, Діхтяр Анастасія, Жук МаринаБерневек Анна відправилась до м. Києва на День відкритих дверей  Київського національного університету культури і мистецтв.

Цікаву екскурсію вишем – навчальними модернізованими аудиторіями, творчими майстернями та інноваційними лабораторіями для випускників провели  представниці штабу «Абітурієнт-2020». До того ж, від студенток старшокласники дізнались необхідну інформацію щодо умов вступу, правил прийому документів на 2020-ий рік, студентське дозвілля  та  переваги навчання в виші.

Талановиті вступники із захопленням спілкувалися з зірковими викладачами мистецьких факультетів: хореографії, музичного мистецтва, кіно і телебачення, дизайну і реклами та сценічного мистецтва.

Найбільш радісною та найочікуванішою подією Дня відкритих дверей стала мотиваційна зустріч молоді з Михайлом Поплавським.

«Університет культури – лідер освіти в Україні! Я особисто гарантую вам якісну професійну підготовку, відмінний сервіс, родинну атмосферу і незабутні студентські роки.

Зрозумійте, чого ви хочете і робіть це краще за інших.

Вірте в себе, свої сили, працюйте на результат та виховуйте в собі лідерів.  

Атакуйте життя ! Живіть на позитиві !

 Я хочу, щоб ви були успішними. Успішні українці – успішна Україна!» – сказав Михайло Поплавський та звернув увагу молоді на традиційний Всеукраїнський конкурс серед обдарованих абітурієнтів  «ТАЛАНОВИТИМ  ВХІД  БЕЗ  ЧЕРГИ!» що надає можливість переможцям отримати вищу освіту за рахунок університету.

Posted in Новини.