Онлайн останній дзвінок 2020 «Срібний дзвоник кличе в літо»

Уже другий місяць із лихих причин,
Вся Україна пішла на карантин.
Здолавши труднощі, вагання,
Ми перейшли на дистанційне навчання.

Останній дзвоник…Скільки в цьому слові спогадів, радості, смутку, світлої печалі та дитячої посмішки.

29 травня для усієї шкільної родини  продзвенів онлайн останній дзвінок, який символізував завершення  2019-2020 навчального року, який був по справжньому особливим, незабутнім і водночас непростим та  своєрідним.

Учні, батьки і вчителі  уважно слідкували  у гаджетів монітори, та мали нагоду подумки повернутися на шкільне подвір’я, адже всі засумували за шкільним життям та один за  одним.

На онлайн останній дзвінок усіх запросили  лідери учнівського самоврядування Бондар Софія ( 3-В клас), Карпенко Артем ( 3-Б клас) та Ковч Юлія( 10-А клас).

Директор школи Сташко Інна Василівна щиро побажала школярам гарного відпочинку, а випускникам, щасливого життєвого шляху, успіхів у всіх справах та починаннях.

У такий день хотілося подякувати усім, хто береже наш спокій, а саме військовослужбовцям, які захищають кордони на Сході України та медикам, які стали сам на сам зі страшною пандемією. До них із вдячністю  звернулися  Лисий Іван ( 7-Б клас) та Чорна Любов (  8 – А клас).

Цей рік був плідний для першокласників. Панасюк Злата ( 1-А клас) та  Бондар Владислав ( 1-Б клас) запевнили усіх, що перший клас  вже за плечима і наймолодші будуть здобувати  знання залюбки.

2019-2020 навчальний рік був останнім  у школі для випускників. Цьогоріч школа відпускає у самостійне життя 29 одинадцятикласників, які одноголосно вирішили, що не хотять покидати стін рідної альма – матері.

Випускники Копильський Максим, Прикмета Юлія, Тарнопольський Євген, Ратушняк Дарія, Паламаренко Марина, Блажко Олександр, Поїзд Анастасія, Степанишена Юлія, Поліщук Олександр, Сологубовська Юлія, Земляков Дмитро, Шевчук Ольга, Годованюк Владислав та Мосійчук Анастасія  звернулися до батьків та вчителів зі словами щирої подяки, адже дитячі та шкільні роки залишаться у їхній пам’яті назавжди.

Класний керівник одинадцятого класу Мигидюк Галина Юріївна промовила напутні слова для випускників, побажала усіляких гараздів та дала  останній дзвінок, який дав сигнал шкільному колективу про завершення навчального року.

Завершився онлайн Останній дзвоник 2020 року калейдоскопом фотосвітлин, створених упродовж 2019-2020 навчального року.

     Школярів очікує літо. І ми зичимо, щоб це літо було цікавим, змістовним, а випускникам – успішно скласти зовнішнє незалежне оцінювання і здійснення мрій.

Posted in Новини.