Обласна науково-практична конференція «Здоров’я – найвища цінність»

Обласна науково-практична конференція  «Здоров’я – найвища цінність»

14 лютого 2018 року учні школи Сидорчук Д. (10 клас), Сіньковська В. (10 клас), Поїзд А. (9-А) (керівник Мигидюк Г. Ю.) прийняли участь в обласній виставці-конкурсі «Здоров’я – найвища цінність», науково-практичній конференції, конкурсі-захисті учнівських науково-дослідницьких проектів «Активний і здоровий спосіб життя запорука довголіття», конкурсі плакатів, фотографій, художніх робіт за темами «Головне в іміджі здоров’я», «Молодь за майбутнє без СНІДу», «Я обираю здоров’я», яка відбулась на базі Вінницької обласної станції юних натуралістів.

Мета заходу:

  • зміцнення фізичного психічного і духовного здоров’я всіх учасників освітнього процесу шляхом визнання пріоритетом здорового способу життя;
  • виховання  свідомого ставлення до власного здоров’я;
  • популяризація серед учнівської молоді і педагогів області пріоритетної цінності здоров’я.

За підсумками роботи компетентного журі були визначені переможці. Старшокласники нашої школи були нагороджені грамотами: за зайняте  ІІІ місце – Сидорчук Д. (10 клас) з роботою «Батьки і діти. Проблеми спілкування», Поїзд А. (9-А) «Сон і здоров’я. Порушення сну у підлітків», Сіньковська В. (10 клас) «Профілактика та зміцнення здоров’я» – лауреат конкурсу-захисту учнівських науково-дослідницьких проектів та ІІ місце у конкурсі плакатів, фотографій.

Posted in Новини.

Залишити відповідь