Навчально-польові заняття

З метою практичного закріплення рівня знань, умінь та навичок учнів під час вивчення предмету «Захист Вітчизни» 16-18 квітня 2018 року проведено триденні навчально – польові збори для юнаків та дівчат 11 класів на полігоні військових частин А-0707, А-1619, у Гайсинській районній лікарні, дитячій лікарні, комунальній установі Гайсинський районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги, Гайсинському медичному коледжі.

Під час проведення навчально-польових зборів вчителі предмету «Захист Вітчизни» (Подчос В. О.) та медицини (Мигидюк Г. Ю.) підвели підсумки спільної роботи з учнями за два роки.

Під час занять із вогневої підготовки вивчалися правила безпеки поводження зі зброєю, призначення, бойові властивості і принцип роботи сучасної стрілецької зброї. Учні мали змогу ознайомитися з тактичною підготовкою, веденням вогню зі стрілецької зброї.

Одинадцятикласники  попрактикувалися у стрільбі з автомата Калашникова бойовими патронами.

З дівчатами були організовані екскурсії до медичного коледжу, заняття з надання серцево-судинної реанімації та алгоритму дії надання першої домедичної допомоги у районному медичному центрі первинної медико-санітарної допомоги.

Одинадцятикласниці відвідали дитячу лікарню, де мали змогу відчути себе у ролі лікаря-кардіолога та лікаря кабінету лікувальної фізкультури. У районній лікарні ознайомилися із специфікою роботи відділень.

Будемо сподіватися, що знання, отримані дітьми, знадобляться їм тільки в теорії і – ніколи на практиці.

 

 

Posted in Новини.