Місячник цивільного захисту 2019

Із 17 вересня по 17 жовтня 2019 року у школі проходив «Місячник цивільного захисту».

Мета місячника: роз’яснення державної політики, спрямованої на забезпечення безпеки та захисту населення і територій, матеріальних і культурних цінностей та довкілля від негативних наслідків надзвичайних ситуацій, їх попередження, навчання населення поводженню в екстремальних умовах, пропаганда діяльності єдиної системи цивільного захисту та її структурних підрозділів.

У межах місячника відбулись інструктажі з правил безпечного поводження під час надзвичайних ситуацій; тематичні уроки, бесіди, години спілкування в 1-11 класах «Врятуй життя», «Причини виникнення пожеж та засоби боротьби з ними», «Небезпечна гра з вогнем», «Допоможи собі сам», «Дії населення при надзвичайних ситуаціях».

Учитель Захисту Вітчизни Подчос В. О. провів із школярами заняття та майстер-клас на тему: «Засоби індивідуального захисту», розповів про захист органів дихання від отруйних речовин.

Учитель основ здоров’я Мигидюк Г.Ю. провела навчальні заняття з учнями «Дії у разі виникнення надзвичайної ситуації», «Надання першої медичної допомоги постраждалим».

Отже, впродовж місячника черговий раз наголосили про забезпечення безпеки та захисту населення і територій від негативних наслідків надзвичайних ситуацій та їх попередження.

 

Posted in Новини.