Конкурс «Загадкове життя домашніх улюбленців»

Учні школи взяли участь у ХІ Міжнародному конкурсі еколого-валеологічного спрямування «Загадкове життя домашніх улюбленців», який проводився у співпраці з Департаментом охорони здоров’я та соціальних справ Міського управління Вроцлава (Польща) під егідою Вроцлавського Природничого Університету.

Мета конкурсу: пропаганда гуманного  ставлення  до  тварин, поширення знань про життя домашніх тварин, усвідомлення необхідності належного догляду за тваринами, ознайомлення з можливими наслідками жорстокого поводження з тваринами.

Школярі подали 28 робіт за номінаціями: оповідання «Зі щоденника моєї тваринки», фотографії «Мій улюбленець в об’єктиві», відеоролик «Можу вас розважити», «Кадри з казки» — герой з улюбленого мультфільму.

Переможцями стали у різних номінаціях учні: Неборачок Вероніка Сергіївна (1-Б), Мендус Діана Олександрівна (1-Б), Дідушок Іван Ярославович (1-Б), Карпенко Артем Олексійович (1-Б), Перкун Олександр Ігорович (1-Б), Мельничук Оксана Андріївна (2-А), Гуменюк Вероніка Віталіївна  (2-Б), Коваль Аліна Володимирівна  (2-А).

Бажаємо нових перемог та успіхів в обласному конкурсі!

Posted in Новини.

Залишити відповідь