Звіт директора школи за 2018-2019 навчальний рік

13.06.2019 року у навчальному закладі відбувся щорічний звіт директора школи Сташко Інни Василівни за 2018-2019 навчальний рік, відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України “Про запровадження звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів” від 28 січня 2005 року №55.

На це зібрання були запрошені представники батьківських колективів класів, лідери шкільного парламенту, учителі та усі працівники закладу – 68 осіб.

Інна Василівна представила присутнім результати її діяльності упродовж 2018-2019 навчального року, акцентуючи увагу на навчальних досягненнях учнів, підсумках методичної та виховної роботи, стані матеріального забезпечення школи і співпраці з іншими закладами, організаціями.

Особливу подяку директорка висловила вчителям і батькам учнів школи за постійну підтримку і допомогу у створенні комфортного освітнього середовища.

На завершення зборів, голова профспілкового комітету школи – Шевчук Тетяна Миколаївна вручила подяку Інні Василівні  за талант організатора, менеджера та  мудрого порадника,  шанобливе ставлення до всіх учасників освітнього процесу,  уміння створити команду однодумців, за високий професіоналізм, ініціативність, творчий підхід у  створенні освітнього простору навчального закладу.

Posted in Новини.