Професійні перемоги вчителів школи

У І (районному) турі Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2018» перемогу здобули вчителі нашої школи Утямишева О. А. у номінації «Фізика»; Немировська Н. В. у номінації «Українська мова та література».
Переможці отримали дипломи управління освіти, фізичної культури та спорту, пам’ятні подарунки від районної організації профспілки працівників освіти, їх рекомендовано до участі в ІІ (обласному) турі конкурсу.
Щиро бажаємо Наталі Вікторівні та Олені Андріївні перемоги в наступних етапах конкурсу.

Традиційно у школі впродовж першого семестру відбуваються конкурси професійної майстерності вчителів. В цьому навчальному році педагоги змагалися  у номінаціях «Українська мова», «Фізика», «Фізична культура». Учасниками шкільного етапу стало 9 учителів, які гідно предстали себе та свою майстерність на відкритих уроках та тестуванні. Переможцями шкільного етапу стали Немировська Наталія Вікторівна (учитель української мови), Утямишева Олена Андріївна (учитель фізики) та Стародуб Оксана Василівна (учитель фізичної культури). Усі вони представляли нашу школу на районному етапі конкурсу. Цьому передувала валика підготовча робота. Кожен з них зареєструвався  на платформі Конкурсу (https://aka.ms/teacheroftheyear2018), створив власний профіль в освітній мережі для вчителів Microsoft (https://education.microsoft.com/), на якому розмістили цікаві відеорезюме  про свої педагогічні та методичні напрацювання. Користуючись нагодою запрошую усіх відвідати їх сторінки та переглянути запропоновані відеоролики! Це дуже цікава форма презентації вчителя!

20 грудня та 25 грудня відбувся районний етап конкурсу «Вчитель року 2018». Вчителі Немировська Н.В., Утямишева О.А., Стародуб О.В. гідно пройшли усі випробування: тестування з психології та педагогіки, контроль ну роботу за фахом. Наші учителі вдало представили власний досвід за допомогою відповідних презентацій та проявили себе професійними вчителями під час відкритих уроків з учнями  НВК: СЗШ-гімназія м. Гайсина. Членами журі районного конкурсу були визначені  переможці:

  • у номінації «Українська мова» – Немировська Наталія Вікторівна,
  • у номінації «Фізика» – Утямишева Олена Андріївна,

Серед учителів фізичної культури переможця визначено не було, проте Стародуб Оксана Василівна  стала призером районного етапу.

Вітаємо наших вчителів із перемогою в районному конкурсі та бажаємо їм наснаги,  натхнення та успіху в обласному етапі конкурсу «Вчитель року 2018»!!!

Posted in Новини.

Залишити відповідь