Вечір відпочинку «Посвята у старшокласники – 2019»

Дев’ятий клас – це перехрестя. Хтось сміливо піде за поріг школи і продовжуватиме навчання в училищі, коледжі. Ну, а хтось – повернеться до школи, продовжить навчання в 10 класі, але це вже буде інша історія.

Давно вже стало доброю традицією в кінці жовтня посвячувати наших

дев’ятикласників у старшокласники.

Учні 10 класу (класний керівник Загурська Світалана Василівна.) в останній день навчання, напередодні осінніх канікул, провели вечір відпочинку для учнів 9-11 класів «Посвята у старшокласники» .

Носити почесне звання “Старшокласник” дев’ятикласники можуть лише тоді, коли доведуть, що справді подорослішали – стали творчими, відповідальними, креативними.

Саме такі якості продемонстрували учні 9-х класів (класні керівники Михайлюк Анна Володимирівна , Каляфіцька Інна Миколаївна ).

Ведучі свята, учні 10 – А класу Таганцова Руслана та Таченко Анастасія, уміло провели конкурси: «Візитівка», « Поблукай у школі», «Ось ми які…», «Цікаві запитання», «Чи знаю я своїх учнів?», «Художній», «Вгадай мелодію».

На традиційний вечір до школи завітали випускники школи різних років Карина Чикалюк, Дмитро Ющенко, Надія Подолян, Алла Бірецька, Денис Тульчій, які стали почесними гостями та увійшли до складу журі.

Завдяки своїй спритності, гумору, наполегливості дев’ятикласники довели, що гідні носити горде звання «Старшокласник».

Завершився вечір святковою дискотекою, музичне оформлення якій надали одинадцятикласники Тарнопольський Євгеній та Земляков Дмитро.

Posted in Новини.